Wie is wie?

onze_club_wie_is_wieLudo Bellemans is hoofdtrainer van ‘Funakoshi Karate Tongerlo’, internationaal scheidsrechter en bestuurslid bij Eurobudo en de VVA. Karate is voor hem meer dan sport alleen. Het is een kunst. Het geeft hem een leidraad voor zijn levensweg.

Samen met gediplomeerde trainers Tina Bellemans, Wim Pauwels, Bart Van Der Vloet, Pieter Stijnen, Erik Mondelaers, Johan Vandeven, Giovanni Cambr√© en Isabelle Piette probeert hij voor, tijdens en na elke training de waarden en normen van ‘karate’ door te geven aan de clubleden.

Mart Michiels is de secretaris van de club, Erik Mondelaers penningmeester, Pieter Stijnen jeugdcoördinator en Karolien Geerts vertrouwenspersoon/aanspreekpunt integriteit (API). Onze club wordt o.a. voor ethisch verantwoord sporten ondersteund door de Vlaamse VechtsportAssociatie.

Funakoshi Karate Tongerlo is aangesloten bij de federatie Euro Budo, die op haar beurt via de Vlaamse Vechtsport Associatie erkend wordt door Sport Vlaanderen. Onze club wordt ondersteund door de Gemeente Westerlo en is aangesloten bij de Sportraad.

Aanspreekpunt Integriteit

In onze club wordt (Seksueel) Grensoverschrijdend Gedrag nooit getolereerd. Wees dus bewust van wat je zegt. Een opmerking die jij leuk vindt, kan iemand anders als kwetsend ervaren.

Heb je hier vragen over? Karolien is onze API. Bij haar kan je terecht!

Scroll to top