Topsportdag/Federale Training/Memorial Van Stiphout – Hasselt – zaterdag 25 maart 2017

25_03_2017_topsportdag_hasseltZaterdag 25 maart 2017 trok een grote delegatie van de club richting Hasselt. Isabelle, Karolien, Maarten, Michael en Jorrit voor een dag vol topsport met de selectie onder leiding van Tina (kata) en Kate Mintiens (semi-contact kumite). De eerste en laatste sessie trainden ze in kimono specifiek voor kata en kumite. De middelste sessie was verre van klassiek: krachttraining gericht op karate. Even mocht de kimono ingeruild worden voor een casual sportoutfit. Het trainingscircuit met weerstandsbanden, gewichten, battle ropes, speed ladders, … was verrassend zwaar èn leuk!

Na de middag meldden Sophie, Sylvie, Johan, Tim, Gino en Francis zich aan voor twee federale trainingen. Kanku Dai, Bassai Dai en Jitte werden onder de loep genomen. Sophie begeleide ook enkele leden van de jeugdselectie ‘kata’.

Als afsluiter was er de gekende formule van de Memorial Van Stiphout. Hiervoor kwamen ook Lars en Dries naar Hasselt. Ze ontdekten samen met de anderen enkele kneepjes van volgende budosporten: judo, worstelen, hap ki do en karate.

Bekijk enkele sfeerbeelden op de Facebook-pagina van KS Budo Hasselt en like de pagina van de studenten die de Topsportdag organiseerden als Geïntegreerde Proef.

Topsportdag/Federale Training/Memorial Van Stiphout – Hasselt – zaterdag 25 maart 2017
Scroll to top