Funakoshi Karate Tongerlo

Coronavirus – Al zeker geen karatetrainingen tot en met 7 juni 2020 (UPDATE 13/05)

Ten gevolge van de coronacrisis worden vanaf morgen, vrijdag 13 maart 2020, alle niet-noodzakelijke activiteiten en evenementen van het lokaal bestuur, verenigingen en organisaties op het grondgebied van de gemeente Westerlo verboden en dit al zeker tot en met zondag 7 juni 2020. (UPDATE 13/05) Op dat moment gaat misschien ‘fase 3’ in van de exitstrategie, onder voorbehoud van de sterkte van het coronavirus in onze maatschappij.

Activiteiten zoals sportwedstrijden en -trainingen, repetities, eetfeesten, fuiven, toneelvoorstellingen, de wekelijkse woensdagmarkt, outdooractiviteiten, bijeenkomsten van verenigingen en groepen zijn uitgesteld tot deze coronacrisis onder controle is. (Lees het volledige bericht op de website van gemeente Westerlo.)

Onze club schrapt dan ook vanaf morgen, vrijdag 13 maart 2020, alle karatetrainingen op woensdag, vrijdag en zaterdag, tot en met zondag 7 juni 2020. Van zodra het verbod opgeheven wordt en we onze trainingen kunnen hervatten, geven we jullie uiteraard een seintje!

Meer info:

Coronavirus – Al zeker geen karatetrainingen tot en met 7 juni 2020 (UPDATE 13/05)
Scroll to top