Funakoshi Karate Tongerlo

KidsTornooi – Dworp – zondag 3 juni 2018

kidstornooi_dworp_03_06_2018Zondag 3 juni 2018 trok een ruime delegatie van Funakoshi Karate Tongerlo naar Dworp voor het KidsTornooi. Het KidsTornooi heeft als doel om kinderen tot 12 jaar op een speelse manier te laten kennis maken met een ‘kata wedstrijd’, maar zonder scores. Elke deelnemer is winnaar en verdient een medaille.

Voor enkele van onze jonge leden was dit de ideale omgeving om deel te nemen aan hun eerste wedstrijd. Voor de anderen was het een fijne manier om wedstrijdervaring op te doen in een ontspannen sfeer.

De wedstrijd was op alle vlakken geslaagd. Juline, Ruqayyah, Zubaidah, Lars, Dries, Bram, Joran, Simon en Ayub kwamen één voor één op de mat en liepen elk twee kata’s. Een dikke proficiat aan hen. Ook voor Isabelle en Maarten was het spannend, want zij deden hun eerste ervaring op als scheidsrechter!

KidsTornooi – Dworp – zondag 3 juni 2018
Scroll to top